RECULL DE CONTES BASTONERS

Amb motiu de la celebració dels nostres 25 anys, i amb l’objectiu de difondre la nostra activitat, els Bastoners de Sant Cugat animem a tothom a participar en un recull de contes entorn del món bastoner. Durant l’any de celebració del nostre aniversari aquest recull es farà públic.

Condicions de participació

Poden participar petits i grans. Tots sereu benvinguts.
Cada participant podrà presentar un únic conte, ja sigui de forma individual o col·lectiva. Per a la participació d’escoles, poseu-vos en contacte a: contebastoner@bastonersdesantcugat.cat

Característiques dels contes

Cal que en els vostres contes hi apareguin referències al món bastoner i els seus valors.
Els contes els podeu presentar a mà o a ordinador, amb un màxim d’unes 1.000 paraules. Preferiblement amb alguna il·lustració (dibuix).

Lliurament dels contes

El termini de presentació serà fins el 13 d’abril de 2017.
Es pot realitzar de dues maneres:
Presencial (en paper): Secretaria de Bastoners Sant Cugat (Casa de Cultura. Carrer Castellví, s/n) de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h
Correu electrònic (en digital): contebastoner@bastonersdesantcugat.cat

En el conte heu de fer constar el títol, el nom i edat de l’autor/a o autors/es, un correu electrònic de contacte i telèfon.

Atès que és possible que d’aquest recull se’n faci una publicació, els participants cedeixen els drets de la seva divulgació per part dels Bastoners de Sant Cugat per un temps indefinit i en qualsevol mitjà.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a contebastoner@bastonersdesantcugat.cat